Denna helg har jag jobbat 12timmarspass vilket innebär väldigt lite träning. 

Som tur är har jag världens bästa sambo som motionerar hundarna. Alltid, oavsett väder är han ute och traskar med dem. Det är så himla skönt att veta att de alltid får sina kilometer i benen. Oftast går han våran runda på 6km. Hur mycket vardagsmotion ger ni era hundar?  

 

Igår blev det ingen träning alls för min del. Hundarna var ute på långpromenad och stängslade hage hela dagen. Samma idag, men idag när jag kom hem blev det ett litet vallpass med Kite, lydnad ute och pill inne. Tova fick sig ett trixpass ute och några inne. Tänk att man kan få så mycket energi av hundträning. 

Imorgon är vi åter på banan för en massa hundträning! 

Hur ofta får era hundar vilodagar? Och hur ser de dagarna ut för hundarna?  

       

Annonser