Idag var det träning med Josefine och Vera efter jobbet. Vi gav oss själva en eloge för vi alltid tränar, oavsett väder. Sist vi sågs regnade det konstant och idag var det storm ute. Vi fick nästan skrika ut kommenderingen till varandra för att överrösta vinden…

Känslan i passen var superhärlig, både Jos och jag var riktigt peppiga och engagerade i varandra. Bra kommendering och lagom mycket störning. Helhetsträningen har verkligen gett resultat nu, Kite känns så mycket mer harmonisk nu och tuffar på utan att koka över. Idag var hon så rolig att köra och hennes fina detaljer visade sig mer än de senaste passen. Kul när pusselbitarna faller på plats !

fritt följ louise kite kite konaKite rutan hundträning kite vittringTova fick sig ett litet danspass innan vi begav oss hem, hon tycker det är så kul. Och när Tova sprudlar glädje, då blir jag glad !

tova freestyle slalom

Foto: Ida Thidblom

Annonser