Idag träffade jag Katta för att åka till bruksan och träna. Regnet strilade från himmeln men humöret var på topp. Vi började med en liten promenad och freestyleträning med Tova och Fajt. Vi byggde upp en elitplan och Kite fick komma ut igen.

Vi började med gruppmoment, 4minuter sitt i grupp och 4minuter ligg i grupp med agilitystörning och person som gick slalom runt hundarna. Två tasstramp i sitt och lite variation med huvudet, hon la frivilligt ner hakan i backen – som jag inte vill ha men jag tror hon känner sig tryggare så. Så jag ska nog försöka lära henne det istället !

Kedja stod så klart på schemat idag igen, träningen går definitivt åt rätt håll. Hon tuffar på och har huvudet med sig. Väldigt roligt !

Sista passet plockade vi ut de sämsta sakerna i kedjan och stärkte upp. Zäta och placeringen i rutan fick sig lite påminnelse 🙂  


Idag är det exakt tre år sedan som jag och Katta åkte till Fjugesta för att hämta hem lilla Kite som då var åtta veckor. Tiden går så himla fort. Men jag är fortfarande så himla tacksam att jag fått denna fantastiska individ i mitt liv ❤

kite-4 kite-tova-mysr-kite-fredrik syskon-ftw

Annonser