Ozzi, min gammelhund som bor kvar hos mina föräldrar kommer ju ibland ut på besök hos oss. Han är inte särskilt intresserad av fåren, han är faktiskt enbart intresserad av det som kommer ut där bak 😉

Svea som är den mest nyfikna tackan vi har brukar gå fram och sniffa lite på Ozzi och sedan gå ifrån honom. Men i söndags blev hon riktigt putt på den lilla, oskyldiga hunden. Hon nosade på honom och Ozzi skuttade till, då gick hon till attack och försökte stånga honom. Ozzi var kvick iväg och jag klev imellan Svea och Ozzi. Då sprang hon tillbaka till resten av flocken. Undra vad som hände i den lilla fårskallen ?

Jag tänkte filma för jag tyckte det var gullig, men fick avsluta ganska fort som ni ser, de värsta två stångningsförsöken är inte med… Tur att Ozzi är världens snällaste och fåren är så pass smarta att de ser skillnad på BC’s och Bassets !  

Annonser