Idag tränade jag och Jossan på min hemmaklubb. Tanken var ju att jag skulle debuterat där den 25/4, men jag kände mig inte helt redo så jag betalade aldrig in. Det är 19 dagar kvar till tävlingen, så jag kanske efteranmäler om några dagar om det känns bra. Jag hade tyvärr väldigt ont i ryggen/benet idag som påverkar mig väldigt mycket. Jag blir stel, halt och extremt humörpåverkad. Men jag försökte hålla ihop och hålla mig till planen. Fria följet kändes bra, Jossan stöttade mig igenom det. Kite gjorde många fina vittringar med lugna analyser trots en hel del störning. Hon tar mina momentrutiner för dirigeringsapporteringen och rutan bra. Hopp-metall gjorde hon klockrent. Sammanfattningsvis  Kite skötte sina kort riktigt bra och jag bet ihop så gott jag kunde.

kite 2 kite apport  kite lämnar  kite rutan kite spring

Lydnadsfoton tagna av : Josefine Engman

Vi avslutade med en sväng bort till agilityplan där vi busade loss med hundarna och  tog lite kort =)

vera agility kite flyger vera flyger vera hopp

kite river vera wang

En riktigt skön dag med värmande sol och gott sällskap ❤

Annonser