Jag började dagen med min 6kilometersrunda, alltid skönt att röra på sig. Vi stötte på ett väldigt ovanligt djur idag, nämligen en gädda.

Ganska barbariskt och otäckt att hänga upp huvudet på ett träd!    

 När vi kom hem var vi uppvärmda och redo för ett ordentligt träningspass. Fokus på rutan med konskick stod överst på dagens schema. Vi varvar detta med en hel del andra moment. Om man får vara nöjd med sig själv är jag verkligen nöjd med min utveckling att lägga in stadga innan belöningarna ges. Det börjar gå mer på rutin nu, det är mycket att tänka på och det gäller att man hela tiden är koncentrerad. Passet bjöd på en riktig härlig känsla. Här är ett litet klipp på dagens träning med Kite:

Tova och jag tränar på med övningarna vi fick på HtM/Freestylekursen. En del utveckling ser jag i momenten men det är lång väg kvar tills de sitter helt utan hjälper. Men det känns verkligen som att detta är en gren som kan passa oss. Här är ett klipp från Tovas träning :

 

Annonser