Idag var jag ledig från jobb och har ägnat mig hemmafix. 5km morgonpromenad efterföljt av 16minuters vallning med Kite. Det gick inte riktigt lika bra idag som igår. Fåren var mer utmanande och Kite hade svårt att vänta ut dem. Hon går gärna in och biter när fåren ifrågasätter henne, jag skulle önska lite mer tålamod innan hon agerar. Men det är mycket bättre än i höstat. In och städa lite medan hundarna sov i sina korgar.Kite fick ett riktigt bra lydnadspass med fokus på konskick, FF, Z-skiften och lyssna i inkallningen. Hon var riktigt harmonisk och hade huvudet med sig. Igår gissade hon mest på skiftena..Tova och jag lekte lite HtM. Jag testade att röra mig lite mer showigt i fotgåendet och testade lite tricks och övergångar. Tova hade riktigt härligt engagemang! Längtar till kursen.När Fredde kom hem från jobbet gav vi oss ut på en långpromenad på 6kilometer. Kite drog kedjor 800m*2. Hon har verkligen hittat en bra teknik, långa steg och låg tyngdpunkt. Hon jobbar rakt och fint med benen, hon gick väldigt diagonalt förut. I ett par månader har vi fokuserat på rakhet och det har verkligen börjat visa sig nu.  

Nu sover familjen sött i soffan. Annonser