Allt fler och fler börjar lägga ut bilder och filmer från deras vallpass. Och min lilla vallningstarm har verkligen börjat rycka nu under vintern. Nu känner jag mig riktigt sugen att börja valla igen. Tyvärr är det fortfarande väldigt mycket snö och is här. 

Efter morgones promenad när jag gick in och kollade till fåren så hade det blivit isfritt i fållan. Jag kunde inte låta bli, vi plockade in dem och körde ett par varv. Fållan är ju ganska stor nu vilket jag tycker är super. Vi har ju inte vallat på ca 4 månader pga vinter och operation. Så jag checkade mest av att allt fungerade. Walk on som är Kites sämsta i tunga situationer fungerade riktigt bra och hon vågade trycka på rejält! Kul. Away och comeby blev det fel på någon gång. Men det är inte så konstigt kanske. Jag vill lära in stand oxå eftersom hon är ganska klen och har svårt att resa sig efter hon lagt sig ner. Vi har tränat stand en del på sidan av hagen och det funkade fint i fållan idag. Tror det var därför hon orkade trycka dem ordentligt! Nu är det en lycklig tjej som ligger i sin korg! Annonser