Jag har fått vibbar av att det blev lite missförstånd när jag tävlade sist. Jag var inte besviken, arg eller ledsen.

Vi gjorde helt enkelt bara en runda med mycket missförstånd och dålig kommunikation. Jag skrattade åt Tova och hennes tokigheter. I hoppapport fick hon syn på domaren och skulle gå med apporten till honom, kan man göra annat än o skratta? I efterhand ångrar jag att jag inte slet fram en leksak när hon var i rutan och bröt där. För hon hade behövt den trevliga erfarenheten på tävling. Vi har lyckats få massa osäkerhet i distansmomenten och Tova är riktigt obekväm i de situationerna. Så jag är mest besviken på mig själv att jag utsatte henne för det!

Nu är Tov och jag anmälda till en kurs i HtM, hon är inte redo att pensioneras än och har fortfarande massa glädje kvar i träningen. Jag har varit sugen på freestyle/HtM i många år men inte vågat ta steget. Nu känner jag mig redo. Det ska bli en riktigt kul utmaning och jag tror det kommer passa Tova som handen i handsken!

Annonser