Den här dagen för exakt 3år sedan är verkligen minnesvärd, dels för Kite föddes men också för det var den dagen Bee flyttade hem till sin ägare igen.

bee 7

Bee var en liten BC jag hade på tillväxt, från att hon var 10veckor tills hon var ca 6mån. Det var så himla roligt och lärorikt att ha en liten valp. Jag är så glad och tacksam att jag fick äran att ha en av Karins fina hundar.

bee 2 beebee 3 bee 4 bee 5 bee 8bee 6

Varför är dagen så minnesvärd då ?

Jo vi skulle ner till Karin och valla med Bee och säga hejdå, fast att Karin skulle upp den dagen och röntga några hundar i Linköping. Men jag hade bestämt mig att jag ville lämna henne. Vi gick en långpromenad på morgon, solen sken och vi började få vårkänslor. Jag fick ett samtal av Karin att de satt i diket, så vi skulle få komma lite senare, ett samtal till: bärgarn satt med i diket. Skulle vi hinna valla innan det blev mörkt ?

Vi packade ihop Bee’s alla saker, jag hade börjat få riktigt ont i magen. Men vem har inte det när man ska lämna bort en liten hjärtevän ? Men jag skulle promt åka, vi tog oss ut i halkan. Lastade in hundarna och jag börjar plötsligt kaskadkräkas på parkeringen. Det kanske inte var vanligt magont… Så jag fick helt enkelt ringa Karin och be henne hämta Bee hos mig istället. Avskedet blev väldigt kort, hej – det har gått bra -hejdå -in till toan igen…

När jag sedan hade ork och tog upp datorn hade jag fått mail av Fanny att de fått valpar och att jag fick en om jag ville.

Dagen var så extremt känsloladdad, både med glädje och sorg. Jag följer nu Bee och Karin på lite håll. Den dagen Bee får valpar, den dagen kanske det är dags att utöka flocken ? Det var verkligen något speciellt över henne.

bee 10

Jag har träffat dem lite sporadiskt, och hon har kommit ihåg trixen jag lärt henne. Nosduttar i handen, slalom mellan benen, lämna föremål mm. Så himla gulligt ❤

bee 9

Annonser