Idag kom min storasyster Angelica på besök med hennes Franska Bulldog Oskar.Han är en glad och arbetsvillig liten kille. Jag och Angelica tränade ju med våra första hundar under väldigt många år, Angelica med vår Rottweiler Gisa och jag med Ozzi.

ozzi

Gisa var en väldigt otursförföljd hund som var skadad genom hela livet. Hon blev blandannat biten i halsen som valp, bröt benet innan hon var ett halvår, fick en sneväxt tand genom kinden, livmoderinflammation, om-operation av benet och andra tråkiga skador. Hon var en nätt liten rottis med massa krut. Superrolig att träna under de perioderna hon var frisk. Gisa somnade in sommaren 2008 nio år gammal.
gisa

Angelica har under ganska många år varit hundlös men fick glada lilla Oskar för exakt ett år sedan. Så nu är vi igång och tränar igen vilket är superroligt!
ozzi gisa

ozzi gisa skogen

3129_71015633955_6357070_n

gisa ozzi 1

Annonser