Fredde och jag startade dagen med en långpromenad. Något vi gjort de senaste 17dagarna. Helt underbart att starta dagen med några raska kilometer, idag blev det 7. Vi har inlett en liten tävling om vem som kan gå mest, både för hundarnas och våran skull. Fredde leder dock, men det kommer de bli ändring på 😉

Efter långpromenaden och fårfix kom Jossan för lite lydnadsträning. Kites pass var mest fokuserade på fria följet, men även lite apportering, vittring och fjärr pillade vi lite med. Kul att bolla ideér med varandra!

kite 2

Tova fick köra igenom alla klass tre moment med belöningar. Vi kom nämligen på i lördags att vi tre ska tävla den 15/2 i Eskilstuna. Men eftersom Kite är sjukskriven då passar det ju utmärkt att Tova får en intensiv träningsperiod och tävling!

Tova gick bra och var riktigt pepp, hon har fortfarande dåligt självförtroende i rutan och vittringen. Men övriga moment kändes riktigt bra, vi körde dock inga gruppmoment !

Tova3  tova2

Så nu är det kampanj på sitt i grupp, vittring och rutan!

Annonser