I lördags hade jag och gänget hyrt Kungsörs hundarena i tre timmar. Tyvärr blev Katta sjuk men jag, Jossan och Sofia kunde fördriva timmarna bra ändå. Även att vi har en sjyst inomhuslokal att träna i hemma i Norrköping så är det alltid bra att träna på nya ställen och på andra underlag.

Kite gick riktigt bra, och fria följet går verkligen åt rätt håll. Vi har ju mest jobbat med positionen hemma, men nu la vi på kommendering och lite längre sekvenser. Visst faller hon fram i mellan åt, men vissa sträcker känns helt fantastiska.

Tyvärr var hennes tass inte jättelycklig över snabba stopp så det blev inga fartmoment. Ni som följer oss på instagram vet ju att Kite har skurit upp övre trampdynan och går med bandage. Så jag hoppas verkligen det hinner läka tills på fredag och håller till lördagens tävling.

kite vittring maximus Titan sofiajossan veraDet är alltid lika härligt att träffa sina likasinnade vänner. Man blir fylld av glädje och pepp.

 

Annonser