Idag tog vi en ny rutt när vi skulle cykla. Grusvägen var så fin och slät, nästan inga stenar eller hål. Härligt. Hundarna var lösa de första 3kilometrarna, jag trampade så fort jag orkade och hundarna sprang på bra. Sen stannade vi och jag selade på Tova för lite drag oxå. När jag selade på smällde det av ett skott, men hon släppte det nästan direkt när vi började köra igen. Lycka!

IMG_0972.JPG

Vi körde på ganska snabbt i två kilometer, eller så fort som jag vågade. Jag är så löjlig och farträdd, när jag var liten vågade jag inte ens åka rutschkana… Men det kändes bra och Tov visade ännu en gång att jag kan lite på henne. När vi kört två snabba kilometer i drag och uppför var jag trött och Tova flåsig. Vi hade stannat och jag skulle kolla tiden för kilometerna när Tova plötsligt rycker till. Jag kollar upp och ser familjen Hjort gå över vägen. Känner att jag måste se vad hon gör, så vi börjar cykla igen. Men hon visade inte en tendens på att svänga av efter hjorten, utan hon sprang fokuserar! Det är nämligen en av sakerna jag är rädd för ska hända, vi cyklar i högt tempo, hjortarna skuttar över vägen och Tova följer efter med en nittio gradig sväng ut i skogen eller något. Fatta vad jag skulle slå i…

Vi avslutade med en kilometer i skritt och sista 500m fick de gå lösa igen !

Är så glad att jag börjat med denna fysträning, det är så kul och hundarna älskar det!

IMG_1199.JPG

IMG_1187.JPG

Efteråt vattnade vi fåren, Tova hjälpte så klart till ❤

Annonser