I helgen är det dags för Stockholms årliga hundmässa. I år kommer det bland annat vara NM i tävlingslydnad, det ska bli riktigt roligt att titta på.

Kite och jag ska vara med i en lydnadsuppvisning i stora finalringen. Ekipage ur talang-och spetsgruppen kommer visa upp en liten lydnadsshow.

Jag minns första gången jag var på hundmässan, jag var ca 14år och var där för att tävla agility med min första hund Ozzi. Jag och min syster tittade på det årets lydnadsuppvisning i finalringen och jag minns att jag tänkte ”någon gång i livet ska jag med showa där”. Jag har inte tänkt så mycket på det, mer än att jag har drömt om att köra freestyle där(jag vet, jag tränar det inte ens). Men det skulle vara sjukt pampigt att göra ett freestyle-program med strålkastare ! I är kommer jag och Kite vara i den ringen. Det känns fantastiskt ! ozzihoppTemat på arrengemanget är kalas, 125års-jubileum.

Det ska bli kul att träffa tjejerna från talang igen !

Jag har glömt att lägga ut filmen från talanglägret i Tångahed. Så jag lägger upp den nu =)

Ska DU till hundmässan i Stockholm ?

 

Annonser