Idag skulle jag, Katta, Jossan och Sofia tränat tillsammans i ridhuset. Men de tre fick avboka av olika själ så jag och hundarna hade ridhuset helt för oss själva.

Självklart är det roligare att träna med sina vänner, men med Kite och Tova i sällskap gick det ingen nöd på mig !

kite ridhus

Lycka är att ha ett ridhus för sig själv /Kite

Kite och jag har verkligen lagt ett krut på helhetsträningen och det börjar komma resultat tycker jag. Hon tar mina sociala belöningar och fortsätter arbete istället för att koka över. Fria följet är ju vårat svagaste moment, men idag var känslan riktigt go!

Tova var med riktigt pepp och glad. Vi tränade lite olika moment och detaljer.

Efter träningen stannade vi hos Katta och Fajt för kaffe och promenad. tova kite fajt tova fajt kite kite fajthöna tupp fajt

Annonser