Idag tog vi en cykeltur med dragsele igen. Så hysteriskt roligt. Idag var vägen riktigt mjuk och Tova tog i så leran skvätte!

IMG_0974.JPG

Turen idag blev 6km, det är inte speciellt långt men Tova var trött på slutet. Men hon tog i som tusan i början så hon kanske tog ut sig lite.

Detta är något helt nytt för oss båda så det finns mycket att lära och bygga upp.

IMG_0972.JPG

Kite springer lös ca 20 meter före Tova. Någon gång ska jag testa dra med Kite med. Men hon är en liten prinsessa som aldrig någonsin drar så det känns svårt att lära henne det. Jag har funderat på en WP-sele så hon inte kan maska sig. När hon går i sele-midjebälte så drar hon inte heller fast jag eggar henne. När hon ”drar” kan jag hålla henne med ett pekfinger, däremot kommer det mycket ljud om henne i detta tillstånd… Kites fysioterapeut tyckte jag skulle lära Kite o dra för hennes kroppsbyggnad. Så har ni några tips är det bara mata!

IMG_0652.JPG
Kite med sitt slappa koppel…

Annonser