Inatt sov Sofia över här med sina hundar. Hon kom igårkväll med en nyladdad pannlampa. Vi klädde oss och hundar i reflexer från topp till tå och gav oss ut på kickbike och cykel. 4snabba grymt roliga kilometer svischade fort förbi. Fytusan vad kul det var, varför har jag inte gjort det tidigare? Tova och Titan var draghjälp och Kite och Jean sprang lösa! Prinsessor drar inte…

IMG_0929.JPG

Idag startade vi dagen med 6km i storskogen. Älskar att gå med en vän o babbla o flåsa ihop!

IMG_0932.JPG

Sen var det dags för Jean, Kite och fåren att få sig en omgång! Sofia har en BC på prov och jäklar vad cool hon var i hagen. Så oerfaren och visade så många fina saker. Coolt! Kite var md duktig och gjorde bra delningar och en låång, rak fösning utan för mycket styrning!

IMG_0939.JPG

IMG_0940.JPG

Snabba puckar, lite mat i magen sedan in till Norrköping och hundens hus för Lydnadsträning med Jossan och Vera!

Rolig och effektiv träning med kedjor, kommendering och störning.

Nu ligger hundarna som utslagna hjältar i soffan!

IMG_0946.JPG

IMG_0952-0.JPG

Annonser