Det är helt galet, coolt, roligt och läskigt. Vi har blivit uttagna till talanggruppen. Jag och lilla Kite, hur då lixom ?

kite rut konDe tidigare ansökningarna har jag inte alls känt mig redo att söka. Till detta har det vart mycket velande fram och tillbaka. Jag tävlade på lördagen och passade på att få allt filmat. Tävlingen kändes ju superbra och vi fick hela 5st tior. Jag laddade upp filmerna på youtube men sökte inte, inte förrens det var 45minuter kvar på ansökningstiden skickade jag in min ansökan.

Har inte tänk så mycket mer på det, inte förrns i helgen när jag och Jossan var i Kungsör och tittade på rankingtävlingarna. Vi var där för att hitta inspiration och målbilder till elitens moment. Och jäklar, vi var helt upprymda av alla duktiga ekipage som tävlade. Så inspirerande. Men där kom det så klart lite tankar på talang, många från den befintliga truppen var där och tävlade, de hade så härlig sammanhållning och stämning mellan sig. Tänk om man kunde få bli en av dem ? Chansen kändes väldigt liten när man såg deras program…

Men nästa morgon hade jag fått mail, jag och Kite var med. Vi var uttagna till Talang! Så fantastiskt roligt.

Så den 17-19/10 åker vi på träningsläger med många duktiga ekipage.

Iphone 1133

Annonser