I lördags åkte jag och min kusin Mikaela till Katrineholm för att tävla. Hon i elit och jag i klass 3. Det var en bra dag som fick firas med champagne! Kite och jag fick förstapris och är nu kvalade till elitklass. Att både jag och Mickis tog hem vinst i vardera klass var ju nästan för bra för att vara sant !

Här är poängen:

Sitt i grupp: 10poäng
Ligg i grupp: 7poäng (DK ner, skall, flyttar om)
Fritt följ: 8poäng (tränger, ss, DK)
Sitt u gång: 10
Inkallning m stå: 10poäng (stannar så fort hon kan!!)
Rutan:8,5poäng (omdirrigering, DK avslu)
Hopp-apport: 0poäng (hopper ej)
Metallapport: 10poäng
Vittring:10poängFjärr: 7poäng (DK, flyttar fram)
Helhet: 9poäng (ser trevligt ut)

Totalt 257poäng, inte så värst mycket att skryta om, men 5st 10:or känns fantastiskt ! Jag uppfyllde mina mål med att andas i halter, vara fokuserad och hålla hårt i ratten. Kite höll huvudet kallt och höll ihop otroligt bra i kedjan !

nelly kite prispall kite prispall nelly

Jag vill även ge ett stort grattis till mina fina vän Josefin som också tog ett förstpris i lkl3 och blev uppflyttat till elit ! ❤

Annonser