Idag åkte jag till min kära vän Anna för lite kaffedrick och skitsnack. Efteråt åkte vi upp till Jogestorp och vallade. Vi båda är ju anmälda till valltävling nästa vecka !

Vi är inte alls i form för valltävling men det ska ändå bli kul. Det är så galet svårt att styra på banor och linjer tycker jag, så jag tänker testa för erfarenhetens skull. Jag hade ju drömt lite om unghundscupen men jag missade att kvalperioden var väldigt kort i år. Den enda tävlingen av tre jag kom med på fick jag ju stryka oss på eftersom Kite var skadad… och nästa år är hon för gammal.

kite delning

Men vi har kvalat in på U-SM på våra två poäng.
Vi står inte med, men har fått bekräftat att vi är kvalade.

Saxat från svak’s hemsida:

De rankade ekipagen är;

  • Paras Ystävän Ben – Frida Fornander 27 p
  • Mominds Elis – Johanna Nilsson Johansson 22,5p
  • Kemi Rex – Elin Wejdmark 14,5 p
  • Patch – Caroline Joelsson 6,5 P
  • For the Win Kite- Louise Karlgren 2p
  • Molly – Jonna Rosenlund 0,5 p

ayla får lamm jim jim2  kite vallar

Annonser