Idag fick jag sms från min bästa kusinvitamin Mikaela. ” Hello, vad gör du? Vill du ha besök ? ” Och vem vill inte ha besök av sin favvo ? Dock hade jag planerat träning med Jossan och Vera på BK så vi alla drog en dejt där istället. Mikaela och hennes vän Amanda hade 9 hundar med sig och vi kom med tre. Så vi blev ett gäng kan man säga. Det blev dock inte så seriös träning, värmen och antalet tog nog ut sitt..

20140709-232121.jpg

Amandas flickor och Tova var duktigast på arrangera gruppbild 😉

Vi gjorde iallafall seriösa gruppmoment, där Kite skötte sig exemplariskt. En kedja med ff, sitt u gång, ink och vittring hans också med. En del blicksläpp (mot rutan) och växlande i position, annars bra. Inga ljud eller så. Sitt är jag nöjd med, hon satt tungt på rumpan. Ink med stå, Kite satsade hårdare på mitt stå-kommando ist för att ens bromsa. Inte bra ! Vittringen, hon slog en lov mot rutan, sedan gjorde hon en fin analys, tugg på pinnen. Dags att ta tag i tugget nu !

Tova fick bara lajta lite i fot och fjärr.

Mycket härlig eftermiddag på bruksan !

20140709-232209.jpg

Bus, Ed, Jess, Qit, Hope, Nellie, Tova, Vera

20140709-232135.jpg

Kelpien ville inte beblanda sig med BorderColliesarna 😉

På bilderna saknas Kite, Bosse, Aim !

Annonser