Tova och jag startade 3:an i tisdags igen. Hemma ösregnade det, på vissa ställen stannade trafiken för vattnet inte hann undan. Jag och finaste Jossan tvekade ett tag om vi skulle vända hem till hennes inomhuslokal istället men beslutade att åka i varje fall, och tur var väll det. Det regnade hela vägen, ca 10mil. När vi parkerade bilen duggade det bara pyttelite. Vi gick en promenad och tittade på getter och alpackor. Himlen sprack upp och fram tittade solen. Det blev riktigt varmt och fuktig. Tova och Vera fick ladda och tagga i bilen medan Kite gick med och minglade på tävlingsplatsen. Klass 3 började. Tova la sig direkt på sitt i grupp. Surt sa räven men jag har verkligen inte tränat ordentligt på sitt i grupp sedan tävlingen sist.

Resten blev:
Dold platsliggning: 10
FF: 8,5 bra pos, tränger något
Sättande: 9 bra framföring, något segt sitt
Inkallning: 5 Sent stå
Rutan: 9 EK, fina dirigeringar
Hopp Apport: 10
Metallapport: 9,5 Slarvigt upptag
Vittring: 5 Tvekar, flera kommandon
Fjärrdirrigering:9 Segt nedläggande
Helhet: 10
Totalpoäng: 247 (9poäng ifrån 1:a pris)

Helhetsmässigt är jag supernöjd, hon var med och hon anstränger sig att göra rätt. Något lojj i transporterna. Men hon gjorde alla moment utifrån det bästa hon kan!

Det är så roligt att jag har fått så fina, tighta vänner. Jag har aldrig haft det förut, men det är så himla härligt att vi klickat på alla plan, det är TeamWork det !

Jossan och Vera startade klass två och gjorde en fantastisk runda. Det var så härligt att se deras glada, härliga program! Klassvinst och uppflytt för dem. Så nu är vi alla tre (4hundar) i klass tre. Superskoj!
vera 2

Tova och jag kom på andraplats av 4:a startande !
Vann gjorde Nettan Kagevik och Hicka (på bilden)
prispall tova
Bilden är lånad från Gamlebys fb-sida

Annonser