Här kommer en liten sammanfattning från tävlingens kvitto

Sitt i grupp – Tova blir alldeles för osäker om hon ska sitta eller ligga.
Platsliggningen är jag nöjd med, men hon skulle kunna ligga stadigare
Fria följet: Snabbare sättanden i halterna, jag behöver få bättre koll på mina fötter i stegförflyttningarna, jobba upp bättre fokus på mig. Bibehålla hennes possition, hon halkar gärna fram.
Sitt u gång är jag nöjd med!
Inkallning med stå, mer tryck och förståelse för stoppet. Bibehålla de fina ingångarna utan islag!
Rutan, jag blev otroligt förvånad att hon satt rutan. Hon har inte gjort det på första försöket på träning någon gång. Och så går hon ut på tävling och sätter den. Bästa guldhund! Men vi ska fortsätta bygga förståelse att springa långt bort från mig och lära henne hitta punkten i rutan. Lära henne inkallningen från olika vinklar med.
Hopp-apport: Är jag nöjd med men enligt domaren småtugg. Något jag varken såg eller sett tidigare.
Metall:
Jättenöjd!
Vittring:
Projekt lita på din näsa inleds på måndag. Med en säck nya vittringspinnar och en förpackning köttbullar ska hon nog våga tro på sig själv! 
Fjärr: Skiftena var väldigt fina för att vara Tova men en del DK’n vilket nog beror på osäkerhet och minimal uthållighetsträning.

Sammanfattningsvis ska vi kampanja Sitt i grupp, ink med stå, rutan, vittring, fjärr och uthållighet till nästa tävling om några veckor.

Louise Tova

Fortfarande kommer små glada vågor och påminner om den härlig rundan vi gjorde i lördags. Tänk att det kan ha känts så bra fast så låga poäng. Jag är så glad och stolt att jag lärt mig hantera mina nerver och prestationsångest. Det har blivit så mycket roligare att tävla sedan dess. prispall

Annonser