Tova frittfölj Vilken dag! Idag åkte jag och mitt lilla träningsgäng på tävling i Finspång. Sofia debuterade i klass 1, Jossan i klass 2 och jag i klass 3. Det har varit en dag med solsken, blåst och känslostormar.

Vi gick en promenix tillsammans innan, sen fick Tova sitta i bilen och tagga inför dagens runda. Det är den bästa rutinen för oss just nu. Kite var med ute och minglade/miljötränade.

Efter ett par timmar själv i bilen började Tova bli taggad. Vi gick en promenad till innan lottning och gruppmoment. Ut från bilen och ner på plan för gruppmoment. Tova la sig tyvärr på sitt i grupp men låg jättefint på den dolda platsliggningen.

Programmet kändes superbra, vi samarbetade, kommunicerade och hade roligt på plan. Tova är verkligen bäst när det väl gäller!

Tyvärr nollade vi vittringen med så det räckte inte till förstapris. Men även att poängen inte är något att skryta med så kändes det såå himla bra. Och att Tova var med och hade huvudet på skaft är värt mer en alla förstapris i världen !

tova vittring

Sitt i grupp: 0 poäng
Ligg i grupp: 10 poäng
Fritt följ: 8 poäng
Sitt u gång: 9poäng
Inkallning m stå : 9 poäng
Rutan: 10 poäng
Hopp-Apport : 8 poäng
Metallapport: 10 poäng
Vittringsapport: 0 poäng
Fjärrdirigering: 5 poäng
Helhet: 9 poäng

tova extern

Världens bästa Björne ❤

Annonser