Kite fick med göra en start på KM, i klass 3. Även att hon inte är klar var det både bra träning och kul att få ett kvitto på hur vi ligger till. Tyvärr gjorde jag något i ryggen på uppvärmningen, jag har ju tidigare haft problem med en disk i ryggen och det påminde väldigt mycket om ryggskottet jag fick då. Även om detta var i mycket mildare grad, jag skulle böja mig fram och servera en köttbulle när det small. Svart för ögonen, strål ut i benen och svårt att andas. Jag la mig på gräsmattan en stund och försökte sedan träna vidare. Gick inte helt bra, men det gick att bita ihop.

Jag vet inte om Kite blev påverkad av allt detta eller om hon taggat till på rutan ändå. Hela fria följet bestod av blicksläpp på rutan. Sitt under gång, väldigt lätt rumpa, inkallning med stå hade samma startpunkt som rutan, gissa åt vilket håll Kite satt… Hon stannade inte i stoppet, hennes annars paradnummer. Men jag kunde inte heller göra vår momentrutin då min rygg sa ifrån. Rutan, hon sprang som en tok och hann 5meter innan mitt stanna nått hennes öron. Men hon stannade och var tyst, jag valde att låta henne ligga utanför, långt bakom rutan. Gick fram och klappade om henne, stackars tävlingsledare… Hopp-apport, tugg, morr och missade återhoppet. Det gjorde så ont att kasta att jag kom typ en meter bakom hindret, jag brukar annars kasta långt. Metall, superhögfart, snyggt grip lite morr i ingången. Jag valde att bryta där. Dels kunde jag inte dämpa henne med klappar(kunde inte böja mig ner), ryggen värkde och Kites huvud gick på högvarv. Jag delade ut ett gäng köttbullar innan hon fick leksaken. För har man kedjat så länge är man värd en buse !

Jag är väldigt nöjd över mina egna prestationer, dels kunde jag hantera mina tävlingsnerver på ett strålande sätt. Jag var koncentrerad och höll mig till planen.

20140606-000917.jpg

Kite fick låna Tovas pokal eftersom hon inte fick någon egen<3

 

Annonser