Idag var Kite så het på träningen att jag hade kunnat steka ägg på hennes huvud. Herregud för den hunden. Ofta är hon superhäftigt och man blir imponerad av det man ser. Men idag var det en frustrerande kamp mellan oss. Jag försökte vara lugn, men fick en utskällning varje gång jag gjorde fel! Tex när jag belönade stadga i fot efter apporten var slängd över hindret, då skriker hon och skäller ut mig! Så himla svårt. Men man kan ju inte varje gång göra som hon har tänkt. Då skulle vi bara springa omkring.

Jag känner mig lite uppgiven, inget funkar just nu att varva ner den lilla tjejen med. Förut kunde vi varva nosa godis och omvänt lockande. Nu piper hon vid omvänt lock… Förhoppningsvis försvinner lite frustration när hennes ben har läkt så vi kan valla igen!

20140603-175001.jpg

Mina kära lilla snurresprätt ❤

Annonser