Gästbloggare nummer två, Sofie. Jag träffade Louise på Svaks ungdomsläger för snart två år sedan på Lekeberga. Under kursdagarna var vi i samma grupp och hann prata en hel del hund och vi hade mycket samma tankar, liknande hundar mm så samtalsämnen fanns det gott om. Där på läget var Tova inte i fokus men det såg hon till att bli, skälla i bilen, då blir man fokus! Trotts skällandet gillade jag hunden, framför allt för det underbart fina ansiktet och lugnet som hon sen hade så fort vi kom bort från hagen. Efter lägret höll vi kontakten och Louise är verkligen en fin kompis som jag försöker träffa så mycket jag kan, sen att få ihop när båda kan är inte lika lätt…men i sommar ska vi försöka följa med på några lydnads tävlingar så jag och min vezzla Lizz lär oss någon gång.

Jag jobbar som hunddagisansvarig i centrala Stockholm på Dog Planet och bor vid Globen så Tova har verkligen fått testa på hur det är att vara stan hund, något Tova tagit cool lugnt. Allt från att det är bilar överallt, tunnelbana till och från jobbet, vara personal hund på dagiset, umgås med 60 andra hundar mm. Vi har även varit hos min mamma och små syskon (8 + 11 år) och Tova är riktigt fin med barn, älskar att bli klappad på och leka med utomhus, underbart! Även Lizz tycker väldigt bra om Tova, spontan pussar från båda och morgon gos är viktigt, så fina tillsammans ❤
10325578_10152374968985155_1851321077564986279_n
Sist men inte minst så är projekt sommmarfrisyr igång, vi har börjat med genom borstning, bad och raka låren men nu kommer det roliga, tassar, behäng mm. Tagit före bild så det kommer när björnen har fått en efter bild också.
10349133_10152374968790155_502379985715566737_n
Inte hitt enligt Tova själv, sö tbjörnen ❤
/Det var allt från oss nu, ikväll väntar cykling och lydnads träning för svarta flickorna! Sofie Lizz Tova

Annonser