Efter ha jobbat nio timmar natt och planerat tävlingar var jag väldigt träningssugen. Trots att klockan var 06,30 och jag varit vaken alldeles för länge så var jag taggad till tusen. Vi trotsade sömnbrist och ösregn och fick till några riktigt bra pass.

Kite fick länka ett väldigt kort FF, sitt u. gång, ink med stå och en kort ruta. Det gick strålande, hon var med, hon tog mina belöningar och hade ingen överdriven belöningsfrustration. Vår kampanj börjar ge resultat! Älskar när man ser hur hela helheten förändras till det bättre på min lilla rally-kalle !

Tova fick köra samma kedja, tyvärr förstörde Kite med att lämna sin paus-plats när jag sa rutan till Tova.

Nästa pass körde vi ingångar med apportbock och hopp-apport. Det är svårt att tro att Tova inte tog i apporter för ett par år sedan med det klippet hon har nu.

Kite fick träna stadga med apportstörning, tjuvstarter måste förebyggas på denna tös!

20140410-025404.jpg

Kan det vara sant? Eller är det en dröm? Har jag precis varit ute och lekt? // Rally-Kalle funderar ❤

Vi avslutade passen med en liten promenad. Sedan sov vi gott kan jag säga!

20140410-025352.jpg

Flickorna var lagom otaggade i ösregnet när jag snörade skorna. Kolla Kite som vägrar gå bort från stenen…

På eftermiddagen blev det en skön löptur i det fina regnet. Hundarna har verkligen börjat lära sig våra rutiner nu med rastning, uppvärmning, koncentrerad PW/ löpning och sedan nedvarning.

Sist men inte minst blev det pedikyr på alla klor. Och Kite chockade med att låta mig klippa alla klor utan tjafs. Underbart !

20140410-030317.jpg

Annonser