Jag vill så mycket men hinner så lite. Just nu måste jag stanna upp och leva i nuet. Ändå går tankarna bara ut i framtiden och försöker boka upp så mycket som möjligt. Jag sitter här med kalendern och det står tametusan något på varje sida. Även om det är mycket roligt, blandat med jobbet så vill jag kunna vara spontan och ta ett träningspass imorgon eller om ett par timmar. Men nej så ser livet inte ut just nu.

Planera, strukturera, och gör.

Tankarna på boende  flödar mellan bo på gård, flytta till eget hus, kanske flytta till lägenhet i stan och arrendera mark för fåren. Att fortsätta hyra den fantastiska gård vi bor på nu är självklart ett bra alternativ. Men det är långt ut i skogen, det är inte uppskattat att jag tar hem vänner, och även om vi har mycket frihet så är man ju väldigt begränsad när man hyr boende. Att flytta till eget hus, visst jättekul men då blir det ju ännu mer tid att påta i trädgård, måla fasad och allt man nu gör med eget hus, eller flytta till lägenhet. Då försvinner många viktiga hushållssysslor men också närheten till naturen och friheten. Allt går att vägas mot varandra och det finns fördelar och nackdelar med allt.

Men det var inte det vi skulle skriva om. Nej det är ju tävlingar och kurser:

*22/4 Banträning Karin Mörling
29-30/4 Kurs för Siv Svendsen i Motala

4/5 Rallytävling i Norrköping
11/5 Lydnadstävling i Linköping
18/5 Lydnadstävling i Katrineholm
19-28/5 Resa till Egypten
6-8/6 Vallhundstävling Fagersta, Södra Dalarna  
*17/6 Banträning Karin Mörling
16-22/6 Kennelläger For the Win 
26/6 Lydnadstävling Flen
*30/6 Banträning Karin Mörling
2-3/8 Vallhundstävling Bredaryd, Småland
8-10/8 U-SM Uppsala
23/8 Vallhundstävling Brokind, Östergötland
30/8 Lydnadstävling, Valdermarsvik

20130531-231517

Jag gillar verkligen att tävla, men man ska ha tid att träna därimellan med. Nu kan jag ju inte tävla med båda hundarna på samma tävlingsdag eftersom de är i samma klass.

prishund_136144544

Annonser