Har äntligen kommit iväg på en privatlektion för duktiga Heléne Lindström, High5 Hundkurser. Jag, Sofia och Jossan delade på två timmar. Vi fokuserade på tävlingsträning, sociala belöningar, fokus, plan B och länkning.

Det var riktigt roligt och lärorikt. Heléne kom med många kloka tankar och idéer. En del var nya aha-upplevelser och en del var saker man hört men inte kommit ihåg eller fixat att ta till sig vid tidigare tillfällen. Det är det roligaste med kurs och lektioner tycker jag. Man blir så sporrad och sugen på träning. Nu är jag till och med taggad att tävla. Dock känns det som vägen till tävling är lång. Ju mer jag tränar, ju mer brister och fel hittar jag som jag vill förbättra. Måste allt vara perfekt på träning för man ska våga sig ut på tävlingsplan?

helene cochar josefine Heléne tittar på Jossan och Verakite louise rut Olika förberedelser för olika moment, här har Kite fått signal att titta efter rutan.kite rutan kite transport

Testar olika hjälper för andra moment. Jag vill ha en hjälp som talar om för Kite att nästa moment är vid min sida, du behöver inte titta efter andra uppgifter.lektion high5Heléne bollar idéer !  sofia titan louiseSofia blir kommenderad !

sofia titan

Är så glad för mitt lilla träningsgäng ❤

Annonser