I fredags träffades jag, Jossan och Sofia på Norrköpings BK för gemensam träning. Alla fick till riktigt bra träningspass och alla vågade bli utmanade i lite kedjor. Det är verkligen svårt och något jag måste träna på.

Efter det väldigt trevliga och skrattfyllda träningspasset åkte jag o Sofia till Byggmax för att köpa material till, Tamtadaaaa Fårgrindar !!

Det tog ca 1,5timmar att räkna hur mycket material och hur vi skulle såga för minsta möjliga spill, 4st 30cm bitar blev spill. Det kallar jag Bra jobbat !!

Och som vi kämpade, sågade, borrade och räknade. Fredrik hade dessutom svetsat äkta gångjärn ala vallhundstyle. perfekt ! På fredagkvällen var alla grindar klara. Hur bra ?!

På lördagen startade vi och Systeryster med en långpromenad i strålande sol. När hon for på kalas löste Jossan o Vera av igen. Då blev det lite vallning och röjj i hagen. Vi plockade nedfallna grenar, välta träd, skräp och annat vi inte ville ha i hagen. Vi krattade och mockade hagen med. Det blev väldigt fint !

På söndagen sprang jag och Sofia med hundarna. Det är verkligen inte lätt att springa med en bulldozer. Jag som är en orutinerad löpare lättstartade med ynka 1,5km men fortsatte traska 6km till. Jag hade nog inte haft träningsverk om jag inte sprungit med Tova, jag fick kämpa som en dåre för att hålla mig på benen. Något bra var att jag fick ett flow i andningen och takten. Nästa gång får Tova springa vid sidan istället.

Sammanfattningsvis har helgen varit underbar. Trevligt sällskap, bra träning, god mat, god dryck, massa saker är gjorda och energiförrådet är fyllt!

20140310-204844.jpg

20140310-204946.jpg

20140310-204925.jpg

20140310-204909.jpg

Annonser