promenad

kite berg

Idag kom Maria och hennes praktikant Elin hem till mig för lite vallning med Bus. Först gick vi en uppvärmningspromenad med alla hundar. Härligt med sällskap.

ftw bus vall1Sedan var det dags för Bus att träffa fåren för andra gången, sist var hon väldigt skrajj, ljudlig och hetsig. Idag hade hon mognat något otroligt. Stil, koncentration och djurkänsla. Det var en fröjd att dansa med henne i hagen idag. Några gånger tappade hon huvudet, blev hetsig och skällde. Men efter bara ett par gånger avtog det. Duktig liten hund !

ftw bus vallar  ftw bus ftw kite ftw vallar Kite stilade som vanligt i hagen, idag ökade vi svårighetsgraden lite och jobbade mer mot draget. Kite är väldigt skrajj för att tappa fåren och måste verkligen jobba hårt för att inte flanka runt och stoppa. Idag vågade hon trycka på ordentligt, men hade ändå kontroll så de inte stack hem. Häftigt att se hur de utvecklas.

tova o kiteAlla bilder är fotade av Elin Sagmar !

Annonser