Jag älskar att träna hund, tänka hund och andas hund. Jag gillar även att tävla. Men jag blir så hysteriskt nervös. Med lite för hög press på mig själv är det svårt att guida hundarna på bästa sätt i tävlingslydnaden. Så jag har gjort något roligt och annorlunda. Jag har anmält mig till en rallylydnadstävling ! Jag har en ganska avslappnad syn på rally och ser det mest som en bra erfarenhet.

Jag tycker det ska bli superskojj att komma ut och miljöträna hundarna. På rallytävlingar är det ofta väldigt många ekipage, olika raser och allt man kan tänka sig som händer på en lydnadstävling och lite till… Det ända som saknas är kommenderingen och en TL som visar startpunkter.

Men jag tror det kan vara väldigt possitivt att kicka igång tävlingssäsongen med en trevlig tävlingsupplevelse.

Idag ska jag och hundarna följa med min jobbarkompis hem för att träna rally. Hon har alla skyltar och har tävlat det tidigare. Vi ska även fortsätta vårt sy-projekt ! Spännande !

20140226-115322.jpgI måndags tränade Kite och jag lydnad på hamburgerrestaurangen Max’s lekplats ! 

Annonser