Jag anmälde mig för en tid sedan till en tävlingskurs i vallning men kom tyvärr inte med. Men jag hamnade på 1:a reservplats. Idag ringde Karin Mörling och sa att det blivit avhopp så jag kunde gå om jag ville. Självklart ville jag det, knuxet var bara att hon ringde igår och första tillfället är idag och jag jobbar : ( Men de andra två tillfällena är jag ledig!

Tjooho !!

kite blick

En annan sak som gör det hela ännu roligare är att Anna och Sandra med ska gå kursen.

Kursen är upplagd som tävling, 3 tillfällen på tre olika gårdar. Man går ut och gör sin runda och får sedan feedback av Karin. Och om tid finns så får man träna på sin svagaste punkt i banan. Perfekt kurs för mig och Kite som behöver mer erfarenhet av tävlingslika situationer.

kite 2 kite får kiteDe fina bilderna är fotograferade av Sandra !

Annonser