Min fina vän Maria Löf har idag släppt hemsidan till sitt nystartade företag. Ett hundcenter med dagis och kurser i Norrköping. Hundagiset kommer ha 5 platser. Så det är först till kvarn som gäller. Maria har en ForTheWin-hund från Snalpkullen och en oreggad BC som hon tävlar elit-lydnad och jobbar inom försvarsmakten med.

Maria och jag gick i samma klass i KY-utbildningen. Maria är otroligt lugn och trygg med hundar och är en duktig hundtränare. Jag tror aldrig jag sätt Maria brusa upp sig trotts hundbråk, olyckor eller andra stessade situationer. Nej, Maria håller huvudet kallt och löser situationen på bästa sätt.

Är det någonstans jag skulle kunna lämna mina hundar så är det till Maria på Tillsammans Hunddagis i Norrköping !

Besök gärna Marias hemsida : http://tillsammanshundcenter.hundpoolen.se/

logga dagis

norrköpings hunddagis

Annonser