Idag stod det en hel cykel i garaget igen. Snälla Fredrik hade lagat min punka när jag var på jobbet igår. Så idag blev det sex tunga km på blöt och kladdig grusväg. Tror hundarna med tyckte det var lite jobbigt. Inte alls samma tryck under tassar som de brukar. Nu är de nöjda och torkar i en varsin Bia-bädd !

Snart lite lydnadsträning. Kite o jag tränar just nu bara inne, ute får vi egentligen inga belöningstillfällen i ff då hon är så galet het, spänd, dålig pos(hänger på mig) och hoppar fram. Inne går hon precis så som jag vill, hon är avslappnad, bra pos, rätt sinnesstämning och tunga fötter. Så jag ska försöka befästa den känslan innan jag börjar förvänta mig det ute. Tror jag har en bra plan på det.

Har ni sätt att det blir USM i lydnad nästa år med? Så himla roligt! Vi ska satsa på att vara med i Kl 3 !

20131205-131228.jpg

20131205-131259.jpg

Annonser