I helgen har jag haft min gamla hund med mig. Han bor ju i vanliga fall hos mamma o pappa. Han är så rolig och charmig. Vi har dessutom startat upp ett projekt som ska vara klart i vår. Ozzi ska leta upp och markera pil som kilat ner sig i marken. Han ska markera de med ett skall och lägga sig vid föremålet. Pilen får inte röras av vassa hundtänder eller klor då det kan bli obalans i den. Ozzi är väldigt duktig i uppletande och nosarbete men har inte haft någon bra markering. Så nu tränar M o P flitigt, och Ozzi är så glad att ha fått börja jobba igen. Idag är han alltid med dem till bågskytteträningarna men tigger mest gratisgodis. I sommar blir han en bra hjälpreda på skytteskolan när han kan hjälpa till och hitta de bortskjutna pilarna.

20131201-211913.jpg

20131201-211925.jpg

Andra roliga saker med Ozzi är att han har så mycket egenheter. Sedan Oz var 8veckor har han o jag lekt med koppelöglan sista biten på promenader. Det gör han fortfarande när vi går ihop.

Igårkväll ställde han sig utanför toan och pep, jag kliade mig i huvet och undra vad han ville. Öppnade dörren, så springer han in och petar ner toa-rullen. Den var ju nästan tom!! Också något vi gjort sedan han var liten plupp. Att de kommer ihåg! Charm-Pelle ❤

Annonser