Idag var Kite hos veterinären för röntgen. Lång väntan då det var strul med SKK och felläsning i bokningen. Men det löste sig tillslut. Kite var duktig i väntrummet, lite småsnack bjöd hon så klart på men skötte hundmötena bra! Klart man inte kan låta bli att skälla när det ekar så fint i väntrummet, ingen har väll vackrare röst än henne??

Hon somna direkt efter sprutan, skönt att slippa strul! Blödningen i ögat såg fin ut och vikten var liite låg, 14,5kg väger hon nu. Spinka!

20130918-210852.jpg

Vi röntgade både HD och ED. Så nu är det bara hålla tummarna! Men syskonen har hittills haft fina kroppar med A-höfter!

Tog en bra stund innan hon vaknade till. Inte förrens halv sex nu på kvällen var hon sig själv igen. Då fick hon prova sitt nya fina BoT täcke. Även Ozzi fick ett fint höst-täcke i camo-färg. Hur ska man annars få jägare att inse att de behöver täcke efter jakt ; )

Kan ju tipsa om att Hööks har 15% på hela hundsortimentet denna vecka ! Så vattenskålar till bilen och lite reflexgrejer följde även med hem!

20130918-211408.jpg

20130918-211417.jpg

Annonser