Dagen började med tidig väckning från en vän med får som bjöd in till vallträning. Väldigt trevligt uppvaknande, tyvärr skulle jag ju sova länge idag med tanke på nattens jobb. Klarvaken och glad blev det en långpromenad med klättring, balans och backträning i en och en halvtimme. Självklart avslutades promenaden med bad för hundarna.

20130822-232120.jpg

På vägen hem ringde Katta och frågade om jag ville komma och träna lydnad. Glad i hågen ökade vi steget, for hem och packade in oss i bilen. Vi tränade några korta, intensiva och väldigt bra pass. Jäklar så roligt ! Kite har mognat och smält mycket under den långa vilan.

20130822-232326.jpg

På eftermiddagen bar det av till skogen igen med hundar, svamkorg och en kär vän. Hundarna njöt av att strosa fritt och skötte sig galant. Jag höll mest span på backen, plötsligt kommer Tova linkandes helt nerblodad. det var blod på alla fyra ben, svans och mage. Fort lokalisera var det kom ifrån, vänster baktass. Det rann ut blod, även när hon stod still. Jag tror aldrig jag sätt så mycket blod i hela mitt liv. Skadan gick inte att se för det hela tiden kom mer och mer blod. Vi tog oss tillbaka till bilen, som vi lyckligtvis tagit och befann oss ganska nära. Av med skor och strumpor att stoppa blödningen med. Ringde vet och rådfrågade vad vi skulle göra. Hitta skadan först blev svaret. När vi hoppade ur bilen hade blödningen avtagit markant. Tvätta rent och hittade ett litet, djupt sår mellan tårna. Jag la ett tryckförband och ringde vet igen som tyckte jag skulle avvakta. Tova visade inga speciella tecken på smärta eller nedsättning. Så nu håller vi tummarna att det läker fint !

20130822-232532.jpg

20130822-232517.jpg

Annonser