Sedan sista tävlingen har jag känt mig lite likgiltig och avtänd på lydnadsträning. Vi har mest gått promenader, badat och vallat sedan dess. Alltså ett långt lydnadsuppehåll för att vara vi.

Men sedan Titan kom har jag fått en liten nytändning med träningen. Så igår blev det shejping och idag både shejping och lite pill ute i trädgården.

Kite och jag jobbade med fjärrskiftet stå-ligg-stå. Hon har väldigt lätt att låsa sig liggande, så där har vi vara shejpar upp rörelse från ligg. Precisionen får komma sen.

Ute jobbade vi med gruppmomenten, runda föremål med stopp och lite fritt följ! Det kändes kul. Nu ska jag ta det ganska lugnt på lydnadsfronten ett tag och njuta av att vi är uppflyttade till kl3. Vi ska leka och shejpa lite nya trix och njuta av sommaren. Dock har jag ju bokat in en träningshelg i Värmlanded mina fina vänner. Så lite kanske jag måste träna så vi inte skämmer ut oss 😉

Ska nog ta och testa lite av Siv Svendsens karusell-träning. Det verkar superkul och bra för Kajsa-Bajsa som kan bästa själv och låser sig på olika saker 🙂

20130614-033806.jpg

20130614-033845.jpg

Annonser