Jag sitter på uteplatsen och njuter av vårvädet. Hundarna tuggar på en boll. Jag öppnar ögonen för att se att de ligger kvar. Och ser fyra individer. Två hundar och två harar. Antagligen i kärlekstagen och lite förvirrade. De sitter ca 4meter från hundarna och 8från mig. Och hundarna ligger kvar och bara tittar. Så sjukt!

Kite är förvisso väldigt skvallertränad och Tova sprang på ett bra sätt in i ko-staketet en gång när hon jagade hare och har därefter inte jagat dem. Jag är inte för el och andra sätt att straffa djuren på. Men där blev det verkligen lyckorräff. Hon har uppenbarligen kopplat ihop hare med ajaj!

För harar har vi gott om på gården och hemma har jag ju alltid henne lös. Inte på promenader längre tyvärr.

Kan säga att hundarna fick en riktigt jackpot-belöning när de stannade kvar!

Bästa bustroll ❤

20130506-162442.jpg

20130506-162525.jpg

Annonser