Mycket tjat om får och vallning nu. Men jäklar så kul det är. Vilken fantastisk liten hund jag har.
Just nu är fokus på invallning av fåren. Lära de att inte springa för livet när hunden rör sig och att hunden och jag inte ska äta upp dem! ; )

Eftersom de stått inne hela vintern har de dålig kondis och jag vill inte att de skadar sig. Så imorse hade vi ute de i ca 15min och nu ikväll ca 10min.

När de skulle in i stallet igen missa de stalldörrn och for ut mot skogen. Jag chansar och skickar Kite höger för att stoppa upp mot vägen. Och Kite släpper, springer runt fårhus och magasin och räddar situationenen! Hon parerar upp och trycker lagom lite för jag ska kunna visa in de i stallet! Sedan håller hon in de i stallet så jag kan hämta foder i lugn och ro.

Så häftigt, tänk att hon dessutom bara är 14månader! Nu hoppas vi jag kan förvalta detta på bästa sätt!

20130505-202355.jpg

Välförtjänt bad efter en fin runda ❤

Annonser