Här är filmen från debuten. Många detaljer som inte är klockrena, men som sagt är otroligt nöjd med känslan och helheten. Vi hade ju riktigt kul på plan. Apporteringen bjöd på sitt skratt !

I övrigt är jag supernöjd hur hon uppförde sig i tävlingsmiljön med så många hundar runt sig. Hon skällde bara på en hund. En terv vi gick lite för nära. Men annars kunde hon jobba bra och promenera omkring tyst, lugn och fokuserad.

Till nästa tävling vill jag känna mig mer förberedd. Jag var ju orolig att hon skulle skälla ut alla hundar och ha svårt att jobba. Jag vill även vara säkrare på att hon är stilla i gruppmomenten. Sedan självklart alla nya moment och detaljer i kedjor är något vi kommer lägga fokus på en tid framöver.

fritt följ

Nu är vi glada att tandvisning och klass ett är över. Ju högre upp man kommer i klasserna, ju roligare moment 😉Kite o louiseKom gärna med era tankar och funderingar vår start : )

Annonser