Snart är det dags, dags för debut i lydnads klass 1 med Kajsa-Bajsa. Dock känner jag mig galet velig om jag ska starta eller ej.

Vet inte om vi är tillräckligt förberedda. Visst hon länkar klass 1 med störning jättebra och plattsliggningen går jättebra. Tränade med en schäfer i veckan och hon låg så fint. Då lekte ändå ett barn med pip-tennisboll och Tova snett bakom henne.

Men hon blev skraj under programmets gång när det kom en farbror och smög på oss med sin schäfer. Tror inte hon hade blivit störd om han gått rakt ut på plan för att titta, men nu smög han runt tills han hitta en sten att sitta på. Visst man kan inte störningsträna för mycket, men ska man vara förberedd på allt kommer jag aldrig komma ut o tävla. Jag är ändå nöjd med hennes helhet och hon kunde snabbt komma tillbaks till träning efter ett litet utfall.

En annan sak vi haft problem med denna vecka är aktivitetsnivån. Hon har vart klippt galen, men hon gör ändå sakerna rätt. Ohh vilken svår balansgång. Men en lektion för Helene i mental träning skulle nog sitta fint. Det känns som att jag är medveten om vad som görs fel. Jag går nämligen lika snabbt upp i varv som turbo-Kite. Vi speedar upp varandra till molnen. Och där får vi inte mycket bra träning. Vi ska ju vara på appell-plan 😉 Problemet är bara att jag inte kan hålla mig lugn o på så sätt inte hålla Kite lugn.

20130316-155337.jpgvinterbus bus kite

Jaja vi gör på söndag, kör vi i diket så gör vi !

Annonser