En klurig nöt vi har i träningen är platsliggningen. Kite har inte riktigt förståelse för momentet ligga still i två minuter och jag vet inte hit jag ska hjälpa henne att förstå det. Hon blir osäker när jag står still och hon tror hon gör fel. Ibland kommer lite pip efter ca 65sec, eftersom jag räknar varje gång har jag försökt bekräfta straxt innan att hon gör rätt.

Denna vecka har jag försökt att verkligen mängd-träna. För att hon ska få rutin för momentet. Jag set verkligen framsteg vilket är jättekul. Igår la vi till och med ihop med en schäfer och det gick bra!

Ikväll testade vi något annat. Nämligen att bara lekbelöna passiva saker som platsligg och belöna häftiga moment som fritt följ mm med fortsatt träning o godis. Kite värderar lek högst av allt och tycker stillhet är onödigt, men ikväll tyckte hon det var okej med PL eftersom hon då äntligen fick sin boll.

Låter det som en galen idé ?

Hur skulle ni gjort?

20130406-202942.jpg

20130406-202956.jpg

20130406-203043.jpg

Annonser