Jag var ju snabb i vintras och anmälde mig till en online-kurs inför tävlingssäsongen.

Men i sjuktillstånd har min värld stått väldigt still och jag hade helt glömt bort online-kursen. Så igår gick det upp ett ljus för mig att jag nog missat starten. Mycket riktigt, 13 dagar för sent och därmed missat första lektionen i Fritt Följ. Idag började lektionen med gruppmoment och Zäta-övningar.

Jag har ju lite halvsvårt att röra mig normalt, men jag måste ju röra på mig för att bli bättre. Så mina ”rörelse”-minuter har hamnat på träning igår och idag.

Igår hade jag riktigt ont, hade ätit dåligt, mådde illa = dåliga förutsättningar för träning. Som väntat gick det riktigt dåligt. Kite blev tillomed lite påverkad av mig. Men ändå var jag korkad att inte bryta. Shame on me !


Idag gick det betydligt bättre, jag hade bättre förutsättningar och var mer förberedd.

20130316-155325.jpg

Annonser