Igår efter läkarbesöket blev jag ordinerad att inte sitta ner närmsta timmen. Plus att jag kände mig som en ny människa efter ryggknäck och massage. Tur att jag hade djuren med mig, det blev en stadspromenad i solsken. Kite skötte sig ypperligt, vi mötte mycket folk med solglasögon, kepsar och stora luvor. Inga skall eller rädslor. Hon var tom tyst vid de två hundmötena vi fick. Tova var som en vidrig hanhund, hon skulle lukta och kissa på allt …

På vägen hem kände jag mig social och ringde syster. Vi bestämde att de skulle komma ut och njuta på sjön. Så skridskoåkning på snön, umgänge och gott fika fick bli vår em. Underbart!

20130316-154334.jpg

20130316-154351.jpg

20130316-154431.jpg

Det är svårt att tro att Kite var livrädd för barnen förra året. Nu älskar hon dem, och de henne. De leker, myser och verkligen trivs med varandra. Härligt att se!

Annonser