Självklart tränar jag med Tova med, även om jag inte bloggar om det lika mycket. Tovas träning är dock inte lika planerad och strukturerad som Kites, men ändå målinriktad på att kunna starta klass 3 i maj. Vi har fått ett litet bakslag/osäkerhet i vittringen och fjärren är ganska dålig, i ligg-ståskiftet flyger Tova fram ca 1,5meter. Tokhund !

Rutan har legat på latsidan i vinter då mina koner hamnat under snön :/

Det är de tre momenten jag lägger mest fokus på, för de är våra sämsta! Men självklart tränar vi de andra momenten med och jobbar mycket med kedjor.

Gruppmomenten borde jag även lägga mer fokus på, men de är ju så trååkiga 😦

Ett litet filmklipp från vår senaste träning:

Tyvärr får hundarna en ofrivillig och oplanerad långvila då jag drog på mig ett ryggskott igår. Onödigt och smärtsamt!
Tips på vad man kan träna ifrån liggläge ?

tov

Annonser