Idag fyller lilla Kite 1 år. Så hon är väll inte så liten längre. Tiden har gått galet fort och bjudit på många underbara och roliga stunder. Jag är så glad över min tjej, min första egna BC som ger gärnet i allt. Hon är allt jag drömt om som vallhund och tappar aldrig lusten för lydnad.

Vi firar hela veckan, vallning på våra får, lydnad, lek, resa till uppfödarna och kurs i Kristinehamn ihop med syster Lark där det blir ettårskalas! Det ska bli så skoj!

Är så nöjd med val av hund och kennel. Tack vare detta har jag lärt känna och fått så många nya, fina vänner och kontakter runt om i landet.

Kite sjöng en lite sång för sig själv imorse 🙂

 20130220-000315.jpg

 

 

 

Lite blandade bilder från det gångna året:

20130220-000428.jpg

Liten Kite myser med ”storasyster” ❤

kite 5 ekipage kite kite kloss Kite sweet kite vallarkite 5 kite 5v♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Annonser